Send et bedeemne

Vi vil gerne gøre det endnu nemmere at bede andre om forbøn. Du kan sende en mail til forbon@saralystkirken.dk med en kort beskrivelse af, hvad du ønsker forbøn for.

Et par gange hver måned samt hver søndag kl. 10.10 mødes en gruppe i Saralystkirken til praktisk bøn. Her vil der blive bedt for alle de emner, som ønskes lagt frem for Gud i bøn.

Vi tror på at Gud hører bøn, og at bøn gør en forskel! Alle mails og bønneemner bliver behandlet med diskretion!

Bønnekrukken vil fortsat stå fremme i kirkesalen. Du kan altså stadig skrive et par linjer på en seddel og lægge i krukken. Disse emner vil også blive taget med til bøn om torsdagen. Du må gerne være anonym på sedlerne.

Du er naturligvis også velkommen til at deltage i praktisk bøn. Bare kom og vær med.