Operation Christmas

Operation Christmas Child er verdens største julearrangement for børn, som er vokset ud fra den kristne velgørenheds organisation Samaritan's Purse. Det er mere end 25 år siden at Christmas Child begyndte, og siden da har over 80 millioner børn rundt om i verden fået en julegave. Sidste år blev der indsamlet 7-8 millioner skoæsker verden rundt og sendt videre til næsten 100 lande.

Julegaven består af en skoæske, hvor børn som voksne, enkelte som organisationer, kan købe gaver og pakke dem ned i en skoæske. Christmas Child lægger vægt på, at skoæskerne bliver fordelt uden hensyntagen til børnenes baggrund eller tro. Formålet med Christmas Child er at vise Gud kærlighed til børn i nød rundt om i verden.

Vi opfordrer alle til at donere 30 kr for hver æske der bliver afleveret. Pengene bliver brugt til at betale transport og udbringning af æsker og reklame.

Du kan aflevere din skoæske, der skal være ca. 30 cm x 18 cm x 13 cm i Saralystkirken, Kirke- og Kulturcenter, senest søndag den 20. oktober. Ønsker du mere info snak Lene Møller tlf. 29 93 31 68