Mentorskab i Saralystkirken

Vi er i Saralystkirken beriget med både unge og ældre og flere, som er nye i troen. For at vi kan støtte hinanden og hjælpe hinanden til følge Jesus gennem vores liv, ønsker vi at tilbyde disse nye mentormulighed. Mennesker med forskellige baggrund, alder og livshistorie har sagt ja til at stille sig til rådighed som mentorer. Det er en god start!

En mentors opgave er at lytte og medvirke til en refleksion over de erfaringer og udfordringer, livet altid byder på. En mentor kan også forsøge at hjælpe med at lytte til Guds kald og sætte de gaver i spil, Gud har givet til den enkelte.

En mentorrelation foregår ved, at man mødes ca. hver 4. uge og taler sammen i 1-1,5 time. Her er der gode muligheder for, i fortrolighed, at dele sit liv med en medkristen. Relationen spænder over 4-5 måneder, hvorefter det naturligvis er muligt at forlænge den, hvis begge er indstillet på det.

Synes du det lyder spændende og det måske kunne være noget for dig, så kontakt John Lorenzen, jl@saralystkirken.dk der gerne hjælper med at finde den mest oplagte mentor.