Kirkelejren for alle

Hvad skal du den 8.-10. september 2017? Jamen du skal da på kirkelejr med Saralystkirken! Det er virkelig et af årets højdepunkter. Her er gode og hyggelige oplevelser i vente for alle aldre. 

Vi har igen lejet Himmerlandsgården, der ligger ved Hadsund, som den gode ramme for lejren. Her er plads til mange! Der er flere gode hyggekroge, mange små soverum, større fællesrum, gode udenoms faciliteter med legeplads, bålsted og skov. En perfekt kulisse for Kirkelejren!

Det gennemgående tema på lejren er liv og fællesskab. Ingen kommer gennem livet uden kampe, og ingen skal gennemleve disse kampe alene. Vi har inviteret Gunni Bjørsted til at dele nogle tanker om dette store emne. At samtale med hinanden om livet, glæderne og kampene. Gunni er præst, forfatter og retræteleder. Han har en passion for at sætte fokus på Guds omsiggribende kærlighed til alle mennesker, uanset hvordan livet så ellers har udartet sig. Glæd dig til at møde ham. Han medvirker en del af lørdagen. Lørdag eftermiddag vil være et input i forhold til fællesskaberne i kirken. Vi ønsker bl.a. at kunne starte flere smågrupper i løbet af efteråret. 

Udover undervisning vil der være et spændende program for kirkens børn og teenagere, ligesom der også vil være masser af underholdning, hygge, dejlig mad og godt fællesskab i løbet af weekenden.
Glæd jer til en fantastisk weekend sprængfyldt med gode oplevelser og hyggelige stunder. Der bliver koordineret transport til lejren og alle kan være med!

Se det nærmere program i folderen, som ligger i kirken.

Tilmeld dig på mobil 29 72 69 20 eller skriv dig på tilmeldingslisten, som ligger i kulturcafeen. Tilmeldingsfrist er søndag den 3. sept.