Halløj i Parken

Forestil dig at solen skinner, der er ikke en sky på himlen, og omkring dig er der et hav af glade grinende børn. Det er rart og alle er glade. Man skulle næsten tro, at det var for godt til at være sandt. Men det er det ikke. Sådan cirka er det nemlig til Halløj i Parken lørdag, den 19. august kl. 12.00-15.00.

Det er tredje år i træk vi afholder Halløj i Parken på Saralystkirkens store græsplæne. Kom og vær med!

Formålet med Halløj i Parken er ikke kun at lave en sjov eftermiddag. Vi ønsker med denne event også at skabe et større kendskab til Saralystkirken og dens aktiviteter, og så håber vi at dage som denne kan være med til at styrke nabofællesskabet i området, og på den måde skabe nye relationer. Det er store drømme, men vi tror på det.

Vi håber igen i år at opleve en stor opbakning fra menigheden, og vi glæder os til sammen med hele Saralystkirken at give områdets børn og unge, som måske ikke altid har det lige nemt, en fantastisk eftermiddag, hvor de kan få lov til at have det sjovt – og måske endda få nye venner.

Alt overskud fra dagen går til SBU´s arbejde (Saralystkirkens Børn og Unge) så husk den store tegnebog, så du kan gå shopamok i den store café. Vi glæder os til at se dig denne dag, og tag gerne alle du kender med forbi.

Har du lyst til at være frivillig, på den ene eller den anden måde, så kontakt Alexander Lorenzen eller Marie Pedersen – ellers så skal vi nok tage fat i dig.