Enneagram kursus

I efteråret tilbydes dette udfordrende kursus: Enneagrammet.  Et spændende redskab, som kan hjælpe en med til at blive klogere på sig selv og forstå andre personlighedstyper. Kurset løber over 5 tirsdage fra kl. 19.00-21.30 fra den 12. september til den 10. oktober.

Deltagerne lærer deres egen enneagramtype at kende og udvikler herved indsigt i, hvordan den definerer måden hvorpå livet leves. Formålet med at forstå ens Enneagram-type, er ikke at slette ens personlighed og erstatte den med en anden, men at tage afstand fra de dele af vores personlighed, der begrænser os, så vi kan blive genforenet med vores sandeste og bedste selv. Vi må acceptere, at vi ikke er det, vi gerne ville være. Det handler om at forstå os selv og vokse, så vi overvinder de sider af vores personlighed, der modarbejder os selv, og desuden at forbedre vores relationer og få større medfølelse med andre.

Kursusleder og underviser er Lars Neve. Han er cand. teol., er ekspert på området og har masser af erfaring med undervisning i Enneagrammet og personlig vejledning ud fra det. I foråret underviste han i Saralystkirken i samme emne, dog kun en halv lørdag. Mange var glade for dette input, og ønskede sig mere tid til fordybelse. Arbejdet med selverkendelse og bevidsthed om typens påvirkning i det daglige liv kræver et længere forløb og derfor udbydes dette 12 timers kursus over 5 aftener.

Kurset er for alle der ønsker at blive klogere på sig selv. Kurset er baseret på et kristent menneskesyn.

Kurset koster 450 kr. På Kurset bruger vi den nyudkomne enneagram bog "Tilbage til dig", den kan bestilles på www.bogsalonen.net

Tilmelding senest 1. september til info@saralystkirken.dk

Tidspunkt: