Tilbage i livet efter total opløsning

Claus Søndergaard gik ned med stress og depression og endte i total opløsning. Men tro, psykologi og den nære familie hjalp ham på fode igen. Torsdag, den 22. februar kl. 19.30 fortæller han hvordan.

Claus Søndergaard levede i livets overhalingsbane, indtil det sagde fuldt stop.

Denne torsdag aften fortæller han om nedturen, og det vendepunkt der blev hans redning. Foredraget finder sted i Saralystkirken, og bygger på hans nyudkomne bog: "Tro, stress og depression – i verdens lykkeligste land".

Det hele starter med, at Claus Søndergaard begynder på et nyt arbejde med iværksættelse og opstart af den socialpædagogiske institution "Den Sikrede Institution Kompasset" i Region Nordjylland.

Claus begynder som afdelingsleder med store ambitioner og gåpåmod, men oplever i arbejdet med svært kriminelle børn og unge en voldsom nedtur, der starter med stress, depression og selvmedicinering. Der går lang tid hvor Claus hverken kan, eller vil indse, at han er syg. Det ender med et voldsomt kollaps, som han intet selv husker fra.

Han indlægges på en psykiatrisk afdeling, og fra da af starter rejsen tilbage til livet. Han får hjælp af sin leder og en psykolog, af venner og familie. Desuden henter Claus hjælp i sin tro og i forskellige teknikker til at finde ro.

Foredraget koster 50 kr.

Inden foredraget kan der købes middag i KulturCaféen for 35 kr. Bestil venligst bord på kulturcafe@saralystkirken.dk eller tlf. 66 140 140.

Tidspunkt:
Tor, 22. Feb, 19:30 - 21:00