Lovsangsaften

Torsdag, den 1. marts kl. 19.30 er der lovsangsaften i Saralystkirken. Gå ikke glip af denne oplevelse! Det er en aften med rigtig god plads til sang, fællesskab, opmuntring og tilbedelse i en køn blanding.

Lovsange er takkesange til Gud. Vel kan vi ikke opnå noget hos Gud med vores tak – men vi kan glæde ham. Et taknemmeligt hjerte, er det hjerte, der har opdaget Gud og Hans gaver. Han glæder sig, når han ser os tage mod alt det, han har givet os – så der bliver lovsang. Erfaringen siger også, at troen, håbet og kærligheden vokser ved lovsang!

Lovsangen ledes af lovsangslederen sammen med en gruppe af musikere. Sangene, der synges, spænder bredt – fra nye lovsange til egentlige salmer.

Forinden kan man spise middag i KulturCaféen for kun 35 kr. Tilmelding på kulturcafe@saralystkirken.dk

Tidspunkt:
Tor, 1. Mar, 19:30 - 20:30