Påskeseder - Påskemåltid efter en 3500 årig tradition

Skærtorsdag markerer vi igen i år det helt særlige og historiske påskemåltid, Seder. Det sker torsdag, den 29. marts kl. 17.30. Det er på mange måder en tro kopi af det måltid Jesus og disciplene spiste sammen denne aften - eller så tæt på som det nu kan blive. 

Påske-seder er en sanselig oplevelse, hvor deltagerne med alle fem sanser oplever, hvad Jesus og disciplene foretog sig aftenen før korsfæstelsen. De fejrede netop et påskemåltid efter en tradition, som allerede dengang var mellem 500 og 1000 år gammel. Jesus brugte det traditionelle påskemåltid til at forklare meningen med hændelserne fra Langfredag til Påskemorgen. Det er i påskesederen vi opdager, hvilken betydning Jesus lagde i det. 

Seder er: 
• god mad og drikke
• sjov og alvor for børn og voksne
• lovsang og historiefortælling
• gemmeleg og bitre urter
Gennem sjov og alvor, leg og lovsang, god mad og historiefortælling indlever vi os i, hvad påske er. Alle er velkommen til at være med, så gå ikke glip af dette helt særlige påskemåltid. 

Festen koster 75 kr. for voksne og 35 kr. for børn op til 12 år.

Af hensyn til planlægning er det nødvendigt at tilmelde sig senest den 25. marts. Send din tilmelding til eh@saralystkirken.dk. Betal via MobilePay: 23 93 90 60