Festgudstjeneste og konfirmation

Søndag, den 29. april kl. 10.30 er der konfirmation i Saralystkirken. Denne søndag afslutter årets konfirmandhold vinterens undervisningsforløb med et brag af en gudstjeneste. Temaet for gudstjenesten er: Gud overrasker!

Temaet vil være den røde tråd gennem hele festgudstjenesten, der byder på flere forskellige overraskelser. Konfirmanderne har sammensat programmet og gudstjenesten bærer et tydeligt præg af konfirmandernes medvirken. Konfirmandundervisningen i Saralystkirken lægger vægt på gode relationer, sunde oplevelser og nutidig undervisning. Forberedelse til konfirmationen varer i ca. 7 måneder, hvor konfirmanden lærer noget om den kristne tro, det at være menneske, kirke og kristendom.

Tro kan være en vanskelig størrelse. Man kan ikke sætte tro på formler, så det handler ikke om at tro nok. Tro handler også om tvivl. I konfirmationen er det først og fremmest Gud, der bekræfter at være med konfirmanden. Konfirmanderne siger ja til at blive velsignet, og til at Gud er en del af deres liv.

Årets konfirmandhold består af Albert Nørholm, Marius Nygaard, Laura Sommer, Marius Nørholm. De deltager med et væld af kreative indslag og små overraskelser.

I gudstjenesten medvirker flere af kirkens musikere og sangere.

Efter gudstjenesten er alle gudstjenestedeltagere inviteret til reception i KulturCaféen. Kom og vær med til en yderst festlig gudstjeneste.