Sommerstævne 2018, uge 30: GenOPDAG de gode nyheder

Under denne overskrift er temaet slået an til endnu et fantastisk stævne på Efterskolen Lindenborg ved Roskilde. Det er en kærkommen anledning til at komme ud på feltfod i telt eller campingvogn, og mødes med gamle venner til kaffe eller grill. Man får atter mulighed for at leje et værelse, hvis det er mest hensigtsmæssigt. Og naturligvis vil der som sædvanligt være masser af tilbud til teenagere, børn og unge.

Hovedtaler ved sommerstævnet er ScotMcKnight, der bl.a. er kendt for bogen ”Evangeliet om kongen.” Som der står om evangeliet i oplægget til konferencen: ”Det er ikke bare en gammel historie. Det er en livsbekræftende fortælling ind i alle menneskers liv.” Ud over Scot McKnight vil stævnet byde på et væld af kompetente folk, som fra hver deres vinkel og med hvert sit kald vil inspirere med forkyndelse og undervisning, som forhåbentligt bliver taget med hjem og bliver til glæde i hverdagen. Det er f.eks. navne som Preben Kok (Skæld ud på Gud), Tove Videbæk og Klaus Laursen, der onsdag aften vil dramatisere Markusevangeliet. Lisa Samuelsen taler mandag aften. Hun er evangelist med særligt hjerte for udsatte kvinder i Asien.

For mange er dagens højdepunkt lovsangen ved aftenmøderne. Her vil der være tid til at tilbede og forberede sig på at modtage god undervisning, lige som der også vil være mulighed for forbøn.

Tilmeldingen åbner den 1. april.