FamilieCafé - nyt tilbud til børn og forældrene

Saralystkirken har startet et nyt tilbud til børn og forældre, kom og vær med torsdag den 21. juni fra 17.00-19.00.

Det er for børn og voksne, der sætter pris på at få nye venskaber og relationer. Familieklyngen er et mellemstort åbent fællesskab, bestående af familier/voksne med børn.

Gruppen mødes sidst på eftermiddagen til hygge, leg og samtaler over en kop kaffe eller et glas saft. Programmet er ikke altid så afgørende – vigtigst er det, at både børn og voksne hygger sig, og lærer hinanden at kende. Vi vil som oftest synge lidt sammen og dele en tanke, som måske leder til en samtale. Der er gode lege muligheder i Saralystkirken, og når vejret er godt trækker vi udenfor på legepladsen og boldbanerne.

Gruppen ledes af Jørgen Møller der er tidligere SFO-leder og Charlotte Pedersen der er mor til to drenge.

Når klokken bliver 18 er aftensmaden er grillen klar. Herunder og ved den efterfølgende kop kaffe kan snakken forsætte med de andre forældre, der kan spilles, er spil eller børnene kan lege. Omkring kl. 19.00 afrundes samlingen så de mindste kan komme hjem og blive puttet.

- Jeg håber mange kunne have lyst til at være med i dette fællesskab, siger Jørgen Møller, og pointerer at ”alle børn og deres forældre er så velkommen til at være med”.