Syng gospel

Har du lyst til at være med i et forrygende fedt gospelkor? Så har du nu chancen for at synge med i gospelkoret KOINONIA der søger nye medlemmer.

Navnet "Koinonia" er græsk og betyder fællesskab. Et åbent fællesskab for alle, der har lyst til at deltage. Det er netop dét, der er tankerne bag gospelkoret KOINONA.

Det er et kor for dig:

• fra 18 år og opefter
  • der elsker at synge gospel (kendskab til noder er ikke et krav)
  • der gerne vil udfordres musikalsk
  • uanset religiøs overbevisning
  • der gerne vil være en del af et musikalsk og socialt
  • fællesskab udover det sædvanlige
  • der prioriterer vores øveaftner og andre koraktiviteter højt (koncerter, events, øvedage, enkelte gudstjenester o.l.)

Vi øver i Saralystkirken, Kirke- og Kulturcenter, onsdag kl. 19.00-21.30. Efterårssæsonen begynder onsdag den 22. august. Der er ingen optagelsesprøve og de tre første øvegange er åbne for nye medlemmer og gratis, så du har tid til at finde ud af, om det er noget for

dig. Kontingentet er pt. kr. 450,- pr sæson, og for studerende med studiekort kr. 350,- pr. sæson.

Maj-Lis og Esben Hoffer Henriksen er korledere. De er begge meget dygtige, har læst musik på Universitetet, underviser til dagligt i musik - og de er vilde med gospel.

Kom og syng gospel sammen med KOINONIA!

Se mere/kontakt os:
gospelkoretkoinonia@gmail.com