Halløj i Parken

Igen i år vil Saralystkirken skabe rammerne for et alle tiders familieevent, nemlig Halløj i Parken!

Eventet løber af stablen lørdag, den 1. september kl. 12-15 og vil bestå af festlige, sjove tiltag som hoppeborg, café, loppemarked, kreative aktiviteter, spillehjørne med Playstation og brætspil, cykelsponsorløb, bålhygge og mulighed for udendørs leg på legepladsen. Eventet er åbent for alle, og man er mere end velkommen til at invitere sine venner, familie og naboer med! Det hele er gratis, og man kan købe lidt forfriskninger i vores café, eller gå på opdagelse i vores hyggelige samling af ting på loppemarkedet. Alt overskuddet går til at fremme aktiviteterne til børn og unge i Aarhus Syd, igennem Saralystkirkens Børn og Unge forening (SBU)

Tidspunkt:
Lør, 1. Sep, 12:00 - 15:00