Saralystkirken søger en engageret børne- og between-medarbejder

Saralystkirken søger en engageret børne- og between-medarbejder 7-10 timer ugentlig.

Saralystkirken Kirke- og Kulturcenter er en evangelisk frikirke, som ligger ved Ringvej Syd i Højbjerg med gode faciliteter og muligheder for både voksne, børn og unge.

Vi er en kirke i en spændende proces og udvikling, og vores ønske er at være et relevant og inkluderende fællesskab, hvor alle oplever sig set, hørt og forsøgt forstået. Vi ønsker at række ud til mennesker med evangeliet og forsøger at imødekomme fællesskabsmæssige og sociale behov i lokalområdet.

Vore værdier er:

• At være menneske - skabt og elsket af Gud.
  • At elske - Gud, sig selv og andre mennesker.
  • At have mod - til at stole på Gud, handle og tage det første skridt.
  • At række ud - med evangeliet, omsorg og hjælp til mennesker.

Sagen er den, at vi p.t. ikke har mange børn og betweens i kirken, men det ønsker vi at ændre.

Vi tilbyder børnekirke for de 2-8 årige og betweenkirke for de 9-14/15 årige under gudstjenesten. Som noget nyt har vi søsat FamilieCafèen, som har til formål at styrke indbyrdes relationer og opbygge kontakter til andre børnefamilier. Desuden afholder vi tre gange årligt ”Halløj i parken/kirken”, hvor der er forskelligartede aktiviteter for børnefamilier.

Er du den person, som brænder for at arbejde for og medvirke til udvikling af kirkens tilbud til børn, betweens og familier både internt i kirken og i lokalområdet, så skal du simpelthen skynde dig at kontakte os.

Vi forventer, at du er kristen og en engageret, initiativrig og åben person, som har hjerte for børnearbejde, erfaring, kan knytte relationer og er god til at samtale.

Dine opgaver bliver bl.a. at stå for børnekirken ca. 2-3 søndage om måneden, deltage i FamilieCaféen en torsdag om måneden, tænke ud af boksen og tage initiativ til at skabe nye relationer og tilbud til børn og familier i lokalområdet. Du kommer ikke til at stå alene med at løfte disse opgaver, men vil i samarbejdet med kirkens ledelse modtage opbakning, støtte og sparring, ligesom frivillige medarbejdere vil hjælpe og støtte dig.

Da vi tror på, at de nære relationer har stor betydning, ville det være en kæmpe fordel, hvis du på sigt har lyst til at blive en del af vores kirkefællesskab, men det er ikke et krav, blot et stort ønske.

Ansøgningsfristen er 16. august. Ansøgning og CV sendes til Jørgen Møller - jomol2606@gmail.com  Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jørgen på tlf. 2090 0961, dog ikke i uge 29, 30 og 31, eller kirkens præst John Lorenzen på tlf. 6179 4247, dog ikke i uge 31 og 32.

Tiltrædelse 1. september eller snarest derefter. Læs mere om os på www.saralystkirken.dk.