Halløj i Parken - lørdag den 1. september kl. 12-15

Leg og latter, hoppeborg og glidebane, musik og kreative workshop, kommer til at præger lørdag den 1. september. Denne eftermiddag fra 12.00-16.00 står Saralystkirken, Saralyst Alle 140 i Højbjerg bag et hyggeligt familiearrangement der løber af stablen i og omkring parken og skoven ved kirken.   

Arrangørerne lover en dag med masser af action, hvor hverken børn eller voksne kommer til at kede sig.  Eventet byder på mange festlige, sjove tiltag som hoppeborg, den gigantisk glidebane (husk skifte eller badetøj), café, kreative aktiviteter, brætspil, bålhygge, slushice, håropsætning, ansigtsmaling, fiskedam, konkurrencer, candyfloss, et hjuls cykler, leg på legepladsen. 

Det er 4. år Saralystkirken arrangerer Halløj i Parken, og de gentager succesen da de har oplevet stor opslutning og opbakning til denne slags arrangementer. Arrangementet er åbent for alle, alle aktiviteter er gratis og i caféen kan der købes gode ting og sager, bl.a er en masser forskellige DVD film som en samler har sponsoreret.

Overskuddet fra dagen skal bruges til arbejdet for Børn og Unge i Aarhus Syd!