Velkommen på årets bedste kirkelejr 14. - 16. september!

Velkommen til vores årlige kirkelejr, hvor du får mulighed for at lære flere i kirken at kende, hygge, have det sjovt og hænge ud med andre, få god undervisning og blive en endnu større del af fællesskabet.

Lejren afholdes på Himmerlandsgården, som ligger tæt på Hadsund - hvor vi også var sidste år - en skøn lejr med rigtig gode faciliteter og som ligger i skønne omgivelser tæt ved vandet. Der sørges for samkørsel.

Overskriften for kirkelejren i år er:  ”At tale naturligt om det overnaturlige”!
I år deltager Camilla Westen som underviser. Hun er præst i Rønne og er en dygtig og ærlig formidler. Hun formår på en afslappet, humoristisk og nærværende måde at sige nogle fine og gode ting. Hende kan du godt glæde dig til at møde. Camilla deltager hele lørdagen.

Temaet for lejren er: At tale naturligt om det overnaturlige. I dagligdagen kan det nogle gange opleves vanskeligt at sætte ord på troen, og det vi oplever Gud griber ind med hos os og andre. Dette bliver en weekend der sætter fokus på det overnaturlige, men på en naturlig måde.

Læs programmet og du vil se, at der bliver rig anledning til masser af hygge, sjov, fællesskab og dejlig mad.

Program:

Fredag den 14. september:
18.00 Ankomst og indkvartering
18.30 Vi spiser, hvad vi hver især har medbragt til det fælles ”kolde / smålune” bord.
20.00 Velkomst, lovsang og et vidnesbyrd fra en af vores unge.
21.00 Bål, pølser og snobrød og evt. røverhistorier samt aftenkaffe, kage og fællesskab.

Lørdag den 15. september:
8.00 Morgenmad
9.30 Formiddagssamling v/ Camilla Westen
12.00 Frokost
13.30 Fri leg og fællesskab for børn og voksne, travetur, leg, fodboldkamp.
15.00 Kaffe
15.30 Eftermiddagssamling v/ Camilla Westen
18.00 Middag
19.45 Aftensamling for alle med underholdning og sjov
20.30 Aftenkaffe og kage
21.15 Aftensamling med lovsang, indlæg og afslutning
22.00 Late Night for teenagere, de større børn og barnlige sjæle

Søndag den 16. september:
8.00 Morgenmad
10.00 Gudstjeneste v/ Camilla Westen m/ nadver (Samtidig børne- og betweensamling)
12.00 Frokost
13.00 Rengøring
13.30 Afslutning ved flaget

Priser:                                                                                                                   Voksne kr. 325,- / teenagere 13-17 år kr. 130,-

Studerende / pensionister / arbejdsledige kr. 190,-

Børn 2-6 år kr. 50,- / børn 7-12 år kr. 80,-

Deltager kun lørdag 220,-.  For Studerende / pensionister / arbejdsledige kr. 120,-

Familierabat: Familier med børn max. Kr. 775,-

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Jørgen Møller på mobil 20900961.

Himmerlandsgårdens adresse:
Himmerlandsgården
Als Oddevej 71, 9560 Hadsund.

Tilmelding og betaling:
Tilmeld dig til Ina Jørgensens mail: inajorg@gmail.com – på SMS v/ mobil 21451265 eller skriv dig på tilmeldingslisten, som ligger i kulturcafeen. Tilmeldingsfrist er søndag den 10. sept.

Vigtigt!!! Vær venlig at indbetale for lejren samtidig med din tilmelding eller senest den 10/9 via MobilePay på tlf. 21451265.  Vi vil meget gerne undgå kontanter! HUSK AT SKRIVE NAVN + ”LEJR” PÅ BESKEDEN.

OBS: Af hensyn til koordineret transport, så husk ved tilmelding at oplyse, om du har plads til yderligere passager i din bil eller hvorvidt du har brug for kørelejlighed.

Og endelig – hvis du har tid og overskud til det – så medbring en kage, så vi rigtig kan smovse????