Singer-songwriter koncert med Tomas K og Kanterne

Skøn musik blandet op med kaffe, kage og levende lys er nogle af de hyggelige ingredienser i en koncert med Tomas K og Kanterne. Koncerten finder sted torsdag den 20. september kl. 19.30.

Det bliver en aften musikalsk aften i det Nordiske tegn. Den svenske sangskriver Tomas K præsenterer sange, der er vel forankret i den nordiske/svenske singer-songwriter tradition. Teksterne  spænder omkring de forblændede, fortvivlende, fantastiske og forundrede vilkår, livet byder på. Livets kraft og skrøbelighed er nogle af de temaer der tages op.

Den svenske trubadur og visepop tradition skinner godt igennem med et stænk af rock, jazz, blues og country. Her er flere egne sange som blandes med numre fra nordiske trubadurer og sangskrivere som Bjørn Afzelius, Bjørn Eidsvåg, CV Jørgensen og Lars Lilholt. Der kan også risikere at komme et par numre på engelsk.

Trioen består, udover Tomas K af de to garvede med musikanter Jens Pedersen og Niels Dalgaard. De to mænd har spillet musik hele deres liv indenfor jazz, soul, viser, Big-band og rock. Tomas K er oprindelig fra Sverige, har i dag boet i Aarhus og været skabende indenfor kultur og kreativt håndværk de seneste godt 20 år.

Arrangementet koster 50 kr. og det er inklusiv kaffe og kage. Tag din nabo, ven, kæreste med og bliv gerne til en sludder bagefter. 

Inden koncerten byder KulturCaféen på middag for 35 kr. for voksne og 15 kr. for børn. Bestil plads her: kulturcafe@saralystkirken.dk eller 61 67 28 00