Foredrag: Tidligere muslim arbejder for forfulgte kristne

Golriz Ghozati er født i Iran og voksede op under krigen mellem Iran og Irak. Som 10-årig kom hun til Danmark og konverterede tre år senere fra islam til kristendommen. Hør hendes personlige historie når hun torsdag den 4. oktober kl. 19.30 holder foredrag i Saralystkirken.

Golriz bor i dag i Aarhus med sin mand, Kjeld og deres to børn Christian og Sophia. Hun er uddannet lærer og har siden 2012 arbejdet som foredragsholder, HR ansvarlig og leder af Åbne Døres politiske arbejde på Christiansborg.

Gennem sit arbejde i Åbne Døre ønsker Golriz at gøre opmærksom på kirkens og de kristnes udfordringer i bl.a. Asien og Mellemøsten og bygge bro mellem den forfulgte kirke og Danmark, så vi kan lære af hinanden og styrkes i et fælles mål.

Noget af det som særligt bevæger mig i mit arbejde i Åbne Døre, er det personlige møde med forfulgte kristne, lytte til deres beretninger og de udfordringer, som de står over for som kristne og som kirke. De udlever en kristendom, hvor de ikke er styret af frygt, men de er motiveret af en Gud, der forvandler og fornyer mennesker og kirker. Det er for mig et stort privilegium at være en stemme for dem som ingen stemme har,” fortæller Golriz Ghozati.

Entré inkl. kaffe 50 kr.

Inden foredraget kan der købes middag i KulturCaféen for 35 kr. Bestil bord på tlf. 61 67 28 00 eller på kulturcafe@saralystkirken.dk