FamilieCafé - for børn og forældre

Saralystkirken har startet et nyt tilbud til børn og forældre, kom og vær med torsdag den 16. maj fra kl. 16.50-19.00.

FamilieCafèen er et åbent fællesskab for børn og voksne, der sætter pris på at få nye venskaber og relationer. Gruppen mødes til hygge, leg og samtaler over en kop kaffe eller et glas saft. Kl. 18.00 serveres der børnevenlig aftensmad.

Programmet er ikke afgørende – vigtigst er det, at både børn og voksne hygger sig og har en dejlig eftermiddag. Der er gode lege muligheder i Saralystkirken, og når vejret er godt trækkes der ofte udenfor på legepladsen og boldbanerne.

Gruppen ledes af Marie Pedersen der er Familiemedarbejder i Saralystkirken, Jørgen Møller der er tidligere SFO-leder og Charlotte Pedersen der er mor til to drenge.

Af hensyn til aftensmaden, der koster 35 kr. for voksne og 20 kr. for børn (3-12 år), vil det være godt med tilmelding enten her i begivenheden eller på info@saralystkirken.dk

Velkommen!