Det Himmelske Juleshow

Det Himmelske Juleshow er lækker musik og god julestemning. Men det er mere end det! Når mere end 30 udøvende kunstnere går på scenen den 14. december kl. 19.00 og 15. december kl. 15.00 går overskuddet fra billetsalget ubeskåret til julehjælp til udfordrede familier i Aarhus.

Alle de medvirkende deltager uden honorar og det samme gør de ca. 75 frivillige der er involveret. I dette års show medvirker følgende kunstnere: Andreas Hejslet, Bebiane Bøje, Dina Dánialsdóttir, Gospel Kids DK, Julie Lindell, Maestra, Mattias Hansen, Rune Herholdt samt kapelmester Nicolai Sørensen.

Det er et juleshow der gør en forskel for mange pressede familier i Aarhus. Det viser sig at behovet for julehjælp har været stigende de senere år. Kirkens Korshær og Frelsens Hær har ikke kunnet følge med behovet. Derfor opstod Det Himmelske Juleshow for 3 år siden. Drømmen er, at ingen familier bliver afvist, når de søger julehjælp. Overskuddet fra showet går ubeskåret til den julehjælp, som Kirkens Korshær og Frelsens Hær uddeler.

Disse kirker og organisationer har slået sig sammen for at arrangerer 'Det Himmelske Juleshow'. ​

• Aarhus Bykirke
  • Aarhus Valgmenighed
  • Citykirken