Nytårsaften i Saralystkirken

Billedresultat for godt nytår 2019

Igen i år inviteres alle til at fejre årets sidste timer i hyggeligt samvær i Saralystkirken.

Aftenen starter med, at vi i fællesskab ser dronningens legendariske nytårstale kl. 18. Herefter er der middag, underholdning og nedtælling til 2019.

Middagen vil være forberedt på forhånd, men deltagerne kan blive bedt om at deltage i småopgaver såsom borddækning, opvask m.v. Alle er også særdeles velkomne til at medbringe underholdning til fælles bedste.

Egne drikkevarer bedes medbragt. Dog indgår en velkomstdrink og et glas champagne ved midnat i prisen.

Pris for aftenen vil være ca. 100 kroner - prisen udregnes nøjagtigt i løbet af aftenen.

Tilmelding kan ske ved at skrive sig på listen, som fremlægges i Caféen eller til Hanne Bering på tlf. 50931991 senest 24. december. Tilmelding er bindende, så hvis du aflyser efter d. 28. december, skal du betale minimum 100 kr. Der er nemlig købt ind på dette tidspunkt og alle tilmeldte skal dele udgifterne. Tak for din forståelse herfor.

Tidspunkt:
Man, 31. Dec, 15:00 - Tir, 1. Jan, 03:00