Stillegudstjeneste - Julefred

Torsdag den 6. december kl. 19.30 er alle velkomne til en særlig meditativ aften med vægt på stilhed, fællesbøn, bibellæsning og velsignelser.

I den mørke vinter og I en hektisk periode, og kan det gøre godt at finde ro i kirken. Denne aften kan du deltage i en meditativ gudstjeneste i en afslappet form. Eftertanke, afspænding, åndedræt, lystænding, og åndehul er alle ord der beskriver indholdet bag gudstjenesten der varer omkring en time.

Her vil der være fokus på julen, med læsning af centrale bibeltekster, julens salmer, tid til refleksion og ikke mindst stilhed. Kirkesalen vil være oplyst af levende lys.
Kom og vær med til en varm, anderledes men spændende gudstjeneste. Denne aften ledes af John Lorenzen.