Årets Julefest

Vi skyder for alvor julen i gang med en herlig julefest for alle generationer, det sker søndag den 16. december kl. 14.00. Denne eftermiddag vil der blive skruet op for julehyggen med julesange, indslag, musik, overraskelse og selvfølgelige godteposer til alle børn.

Kirkesalen er omdannet til en stor Café og der bliver anledning til at nyde nogle af de mange festlige lagkager. Deltagerne er velkomne, og opfordres til, at producere og medbringe en lagkage til det store fælles kagebord. Det bliver gigantisk!

Der bliver selvfølgelig også anledning til at holde i hånd omkring juletræet, som er pyntet så fint.

Inviter gerne alle alle du kender med til denne dejlige eftermiddag i Saralystkirken. Vi tror der er plads til flere.