Saralystkirkens VenneCafe

Mon ikke de fleste af os har behov for – i hvert fald af og til – at være mellem venner; et sted, hvor man kan slappe af, hygge sig sammen med andre og i øvrigt bare være sig selv.

En sådan oase tilbyder vi i Saralystkirken, hvor der arrangeres en sammenkomst den første tirsdag hver måned fra kl. 14 til ca. 16. Det gælder
dog ikke i ferieperioderne.

At det er en hverdagseftermiddag betyder naturligvis, at de fleste af deltagerne typisk vil være pensionister eller efterlønnere; men VenneCafeén indbyder alle som har tid, lyst og mulighed for at være med. Ud over kaffe/the og kage, som kan købes, vil der almindeligvis være et oplæg, sang og musik.

Der er mulighed for transport. Har du brug for det, så ring på tlf. 86 52 30 75
eller 21 60 42 25 (Hans Højgaard)

Programmet udarbejdes for et halvt år ad gangen, og findes, ud over her på hjemmesiden, som en folder i kirken.

Der er ikke planlagt nogle arrangementer lige p.t.