Foredrag med Mikael Jarnvig: Klima og kærlighed

Torsdag den 24. januar kl. 19.30 kan du i Saralystkirken lytte til et udfordrende foredrag af Mikael Jarnvig, der uddannet meteorolog og i mere end 30 år har præsenteret vejret på TV. 

Alverdens statsledere, ministre, embedsmænd og miljøorganisationer har i årtier diskuteret klimaforandringerne, men trods dette skrives der i 2018 CO2 historie – det blev det år hvor der blev udledt allermest CO2 i atmosfæren.  

Mikael Jarnvig er af naturlige årsager optaget af klimaforandringerne, og han mener problemet skal ses fra andre vinkler end bare den videnskabelige. Foredraget spørger ind til, hvor meget der er videnskab og hvor meget der mon er skræmmekampagne, om det bare er fake-news det hele. Mikael sætter fokus på, hvad der sker med klimaet i disse år og hvad videnskaben siger om fremtiden. Hvad er årsagen til klimaforandringerne? Hvad er konsekvenserne? Og hvem går det ud over?

Måske er det slet ikke noget teknisk problem, men et moralsk problem! Foredragsholderen mener også, at kirken har været al for tavs, til trods for at den sidder med noget af nøglen til løsningen.

Har hele denne problematik noget som helst at gøre med kærlighed? Og på hvilket grundlag handler vi, når vi skal løse problemer? Der vil blive god plads til spørgsmål og debat.

Entre 50 kr. - køb gerne din billet HER 

Inden foredraget kan du nyde din aftensmad i KulturCaféen for 35 kr. Bestil plads her: kulturcafe@saralystkirken.dk eller 61 67 28 00