Så er der fest!

Også i år har vi afsat en lørdag eftermiddag/aften til at fejre årsfest. Det sker lørdag, den 16. marts. Dagen begynder med årsmøde kl. 15.00. Her ses der bl.a. tilbage på året der gik, men ikke mindst sættes der fokus på det indeværende år og fremtiden. På årsmødet vælges kirkens ledelse, menighedsrådet.

Menighedsrådet håber på mange deltagere. Hele familien kan fint deltage, da der er tilbud om underholdning til børnene. Alle er velkomne på årsmødet! Det er dog kun kirkens ”medlemmer,” som har stemmeret.

Festen forsætter kl. 18.00 med en god middag, et glas vin, og forskellige former for underholdning, overraskelser og hyggelige indslag.

Prisen for middag, kaffe og kage: 125 kr. for voksne og 50 kr. for børn 4-12 år.

Tilmelding og betaling til: kontor@saralystkirken.dk // MobilePay 23 93 90 60 – senest den 4. marts.