Himmelske Dage

Den 30. maj til 2. juni er det muligt at opleve Himmelske Dage på Heden i Herning. Himmelske Dage er det største fælleskirkelige event i Danmark og arrangeres hvert tredje år.

Af hjemmesiden fremgår det, at "formålet med Himmelske Dage er på bredest mulig fælleskirkelig basis at samle mennesker - både til trospraksis og trosamtale."

På spørgsmålet om hvorfor man laver Himmelske Dage, lyder svaret: "Som kirker og kristne vil vi gerne samles på tværs af kirkesamfund og kirkelige retninger til gensidig opmuntring, erfaringsudveksling og gudstjenestefejring. Vi vil gerne vise hinanden de muligheder og den mangfoldighed, der er i danske kirkeliv."

Himmelske Dage er en kærkommen lejlighed for medlemmer af Evangelisk Alliance i Danmark til at mødes på tværs af det kirkelige landskab.

Du kan læse mere om programmet og købe en billet på Himmelske Dages
hjemmeside.