Klassisk koncert

Torsdag den 16. maj kl. 19.30 kan du nyde en klassisk koncert med fire studerende fra musikkonservatoriet.

Denne aften medvirker Daniel Gøtke, der spiller klaver og vil være kendt af flere i Saralystkirken, da han også underviser på Musikskolen i kirken.

Aoi Tomioka spiller violin og begyndte som 15-åring på konservatoriet. Hun vundet flere priser og har b.la. spillet ved dronningens 75 års fødselsdag samt haft koncerterer sammen med b.la. Aarhus symfoniorkester.

Christine Hoflund Elkjær er en alsidig cellist. Hendes repertoire spænder bredt fra barok til romantik. Hun har flere gange assisteret i Aarhus Symfoniorkester.

Lise Robenhagen Hjørne er sopransanger og vil med sin stemme gør denne koncert til en særlig oplevelse

Der er gratis entré.

KulturCaféen byder på aftensmad inden koncerten. Denne koster kun 35 kr. Tilmeldning tlf. 61 67 28 00 // cafe@saralystkirken.dk