1 Voice på Train

Velkommen til 2. udgave af 1VOICE onsdag den 22. maj kl. 19.30. En aften, hvor flere kirker i Aarhus går sammen om at ære Gud og lytte til hans hjerte for vores by og dens mange dejlige mennesker.

Denne aften deltager Thomas Medom Hansen (rådmand for børn og unge i Aarhus Kommune) og Melvin Kakooza (vinder af DM i stand-up). Denne aften vil der være en indsamling til Gallo Kriserådgivning i Aarhus.

Lovsangsledere, sangere og musikere fra de 6 arrangørkirker i Aarhus glæder sig til at lede os gennem denne usædvanlige aften på Train. Forvent en spændende aften i Guds nærvær! Der vil også være mulighed for at få en personlig velsignelse inkl. bøn for sygdom.

Du kan deltage up front eller være mere tilbagetrukket. En DJ og dansegulvet runder aftenen af for de friske.

Præsterne står igen i baren for at hilse på dig og din nabo og give gode råd om alt mellem himmel og jord. Inviter gerne dine venner med – også dem som ellers ikke normalt går i kirke!

Arrangører: Aarhus Valgmenighed, EuroLife Kirke, Aarhus Vineyard, Haven Aarhus, Saralystkirken og Citykirken Aarhus.

Se mere på: 1Voice

Pris: 50,- kr. inkl. gebyr.