Velkommen til Skt. Hans festen kl. 18 i aften

Søndag den 23. juni er du inviteret til en Skt. Hans fest med spisning, hyggelige omgivelser, Skt. Hans bål og båltale af Mikael Jarnvig, DR metrolog - forhåbentlig er tørvejret sikkert :-)

Festen holdes i haven ved Saralystkirken, Kirke. og Kulturcenter. Alle er velkommen til at deltage!

Kl. 18 bliver der serveret et stort salatbord, en pølse og en kotelet, samt et glas vin eller sodavand for blot 75 kr. for voksne, og børn under 12 år, 25 kr.
Omkring kl. 19.45 tændes bålet, og vi synger midsommervisen samt andre kendte danske sange. Når bålet er ved at brænde ned, er der også mulighed for at lave snobrød og hygge sig omkring gløderne.

Benyt anledningen til at deltage i dit måske første arrangement i Saralystkirken, Kirke- og Kulturcenter.

Tilmelding nødvendig: cafe@saralystkirken.dk