Børneteaterskole

Fællesskab, nyt selvværd, venskaber og sjov er nøgleordene i Saralystkirkens nye tilbud om teaterskolen der starter tirsdag den 27. august kl. 16.30-17.30.

Teaterskolen giver børn i alderen 6-8 år, som går i børnehaveklasse frem til 1. klasse, mulighed for at styrke deres sociale relationer, så de i højere grad vil kunne hvile i sig selv og derved få styrket deres kompetencer ved at indgå nye i sociale relationer. I teaterskolen er der et fællesskab, hvor der er plads til at have det sjovt og opbygge nye venskaber. Der arbejdes med flere forskellige ”stykker”, nogle stykker tager udgangspunkt i hverdagen mens andre tager udgangspunkt i en beretning fra Bibelen. Fælles for dem er, at de dækker over mange af de følelser der er forbundet med det at være barn.

Teaterskolen kører over et forløb på 7 uger. Derefter starter en ny runde der afsluttes først i december. Der er plads til 12 børn på hvert forløb. Når et forløb afsluttes, vil der være en forestilling og børnene modtager et diplom, som bevis på den rejse de har været på.

Teaterskolen ledes af Parisa Rafiei og Sara Nøddebo Eckhardt. Parisa er uddannet skuespiller og Sara er udannet indenfor Kristendom, Kultur og Kommunikation og arbejder som kirke- og kulturmedarbejder i Saralystkirken.

Det koster 75 pr. år at deltage. Det betyder, at har man først betalt for et forløb, kan man uden yderligere betaling deltage i de resterende forløb resten af året.

Info og tilmelding hos Sara Nøddebo Eckhardt: teaterskolen@saralystkirken.dk

Vi glæder os til at se mange børn i børneteaterskolen!