Far er også den bedste

Far er også den bedste i verden!

Det er målrettet enlige fædre for at give dem et frirum, hvor de sammen med deres børn nogle timer i weekenden kan opleve et godt legefællesskab og samvær med andre fædre og børn. Først gang er lørdag den 10. august kl. 10-13. 

Når det er godt vejr foregår arrangementet gerne udenfor i kirkens park hvor der er shelters, bål, skov og legeplads. Det er fælles aktiviteter, som fædre og børn er sammen om. Vi vil sammen skabe gode rammer for fede oplevelser for alle deltagerne – både voksne og børn. Vi glæder os til at se børn og fædre slapper af, griner sammen, få gode fælles oplevelser og udbygge relationerne mellem alle i gruppen.   

Der udarbejdes månedsplaner i samarbejde med fædre og børn, så det er deltagerens ønsker og interesse, der er i højsædet. Det kan være alt fra fodbold til historielæsning.

Kl. 12 er der frokost og så afrundes der omkring kl. 13.00  

Der er ” Far er også den bedste i verden”, hver anden lørdag (lige uger) gennem hele efteråret. I august er det lørdag den 10. og lørdag den 24.

Velkommen til super fede og hyggelige oplevelser for børn og fædre!

Vil du gerne have flere informationer og tilmelde dig til frokosten, er du velkommen til at kontakte Peter Lund Arnbjerg der leder dette nye tilbud: pla@saralystfonden.dk 

Vil du gerne være med som frivillige medarbejder i dette tilbud, så er du også meget velkommen!

Projektet er støttet af Trygfonden og en del af SaralystFonden.