Nu starter: Babysalmesang

Nærvær, musik, bevægelse og fællesskab er nøgleordene i Saralystkirkens nye tilbud om babysalmesang.

Babysalmesang giver dig mulighed for ro og nærvær med dit barn i en musikalsk ramme i kirkesalen. Vi stimulerer sanserne, fylder kirkerummet med lyde og synger enkle salmer og sange, som også kan synges derhjemme.

Der er mulighed for at amme og pusle sit barn samt få en lille forfriskning og drikke en kop kaffe eller te i Caféen efter hver samling. Der er også mikrobølgeovn til rådighed, således at deltagerne kan varme noget grød eller andet til barnet.

Mød andre babyer i alderen 2-8 måneder (ved start) og deres mødre.

Babysalmesang i Saralystkirken starter tirsdag den 27. august kl. 10-10.45 og derefter hver tirsdag. Efterfølgende er der hygge og forfriskning i Caféen, hvis man har tid lyst. Forløbet afsluttes tirsdag den 8. oktober og koster 100 kr.

Info og tilmelding hos Sara Nøddebo Eckhardt: info@saralystkirken.dk

Send flg. oplysninger: barnets navn, fødselsdag og adresse + mors/fars tlf. nr.

Velkommen til en hyggelig formiddag for alle med babyer!