Klimakoncert med Jens Lysdal

Kirke sætter fokus på klimaudfordringerne ved en koncert med Jens Lysdal, torsdag den 19. september kl. 19.30 giver han koncert i Saralystkirken, Kirke- og Kulturcenter i Højbjerg.

De runde borde, levende lys, kaffen og et glas vin er medvirkende til at skabe den gode stemning. Det bliver en aften med masser af god musik og med kort indslag og oplæg til samtale fra både Jens Lysdal samt tre særligt indbudte gæster. Ved denne koncert medvirker DR-metrologen Mikael Jarnvig, samt klimaingeniørerne Peter Melchior Rødder fra Solarlab og Anders Jensen, fra Siemens Wind Power.

Lysdal har opnået international anerkendelse, nomineringer og priser for sin musik, der har dybe rødder i både de amerikanske sydstater og i Sverige, hvor han er født. Han er en musiker med meget på hjertet og mener at der er brug for at se det i øjnene, inden det snart er for sent.

Velkommen til en aften med masser af musik, gode input og varm kaffe m.m.

Inden koncerten kan du nyde aftensmaden i KulturCaféen for kun 35 kr.
Bestil bord på cafe@saralystkirken.dk