Familiecaféen

I Saralystkirken er det en høj prioritet, at der er gode forhold for familier og at der findes gode, hyggelige rum og steder hvor børn og voksne kan mødes, lære hinanden at kende og måske få nye legekammerater. Derfor blev Familiecaféen grundlagt. Her mødes børnene og forældrene en torsdag eftermiddag en gang om måneden. 

Her er der altid planlagt et lækkert program for både store og små. Der er tjek ind kl. 16.45 hvor der er lidt frugt, kaffe, the og saft. Derefter er der enten et fællesprogram for alle deltagerne, eller et program der er delt i to grupper, de mindste og de største. Hvis vejret er nogenlunde holdbart, foregår det gerne på de grønne områder omkring kirken og på legepladsen. De mindste kan også samles omkring lidt sang og leg i kirkesalen eller i børnerummet. 

Når klokken bliver 18.00 serveres der en dejlig og børnevenlig aftenmenu i caféen. Her deltager der også andre end dem der har været med i FamilieCaféen. Hvis det kan nås, kan forældrene drikke en kop kaffe/the inden de mindste børn skal hjem for at puttes. Det er altid en hyggelig eftermiddag og alle børne- og betweenfamilier er meget velkommen til at deltage. 

Der er FamilieCafé torsdag den 19. september, 31. oktober og 28. november.

Af hensyn til maden, vil det være godt med en tilmelding til sne@saralystkirken.dk
Programmet er gratis og maden koster 35 pr. pr. voksen.

 

Det er Marie Pedersen og Sara Nøddebo Eckhardt der leder arrangementerne.

 

Tidspunkt: 
Tor, 19. Sep, 16:45 - 18:45
Tor, 31. Okt, 16:45 - 18:45
Tor, 28. Nov, 16:45 - 18:45