Nytårsaften i Saralystkirken

For ottende gang indbyder Saralystkirken alle interesserede til en festlig afslutning på det gamle år i godt selskab. Det er naturligvis den 31. december kl. 17.45, fordi vi som en del af traditionen skal sidde klar til at høre dronningens nytårstale kl. 18. Herefter går vi ind til det festligt dækkede bord i caféen og ”kaster os over” den lækre menu bestående af såvel forret, hovedret som dessert. Bare rolig: vi giver os god tid, for vi har 6 timer til midnat. Senere serveres kaffe, og efter en lille eftertænksom andagtsstund sluttes aftenen af med champagne og kransekage, så vi er klar til at høre rådhusklokkerne byde 2020 velkommen. Nej, for resten: vi skulle da også meget gerne nå at gense ”90 års fødselsdagen”.

Vi ser frem til endnu en hyggelig nytårsaften, som bliver endnu sjovere, hvis gæsterne har medbragt en sang, en quiz, en historie eller lignende til fælles underholdning. Vi regner desuden med, at vi hjælpes løbende med det praktiske. Som sædvanligt vil prisen ligge omkring 100 kr. som betales på aftenen, når det endelige beløb er regnet ud. Med i prisen er en velkomstdrink samt champagne og kransekage. Derudover skal gæsterne selv medbringe drikkevarer til middagen.
Betalingen foregår på selve aftenen.

Tilmelding til Hanne Bering, tlf. 5093 1991, eller på fremlagt liste i kulturcaféen.

Tidspunkt:
Tir, 31. Dec, 17:45 - Ons, 1. Jan, 01:00