Julemiddag i Kulturcaféen

December, årets mørkeste måned, er heldigvis fyldt med ”formildende omstændigheder”: masser af lys, fællesskab og nedtælling til juleaften, hvor Jesus kom som ”lyset, der skinner i mørket”. Også i Saralystkirken vil nogle af disse ingredienser indgå. Ét af månedens højdepunkter er julemiddagen i Kulturcaféen.

Det bliver torsdag den 5. december kl. 18. Her er alle velkommen til at deltage i en traditionel dansk julemiddag med, hvad dertil hører. Der serveres flæskesteg med brunede kartofler og rødkål. Dertil får man et glas rødvin eller sodavand. Der vil som sædvanligt blive god tid til hyggelig snak ved bordene, mens man spiser sig igennem det lækre måltid, som sluttes af med ris a la mande og chancen for en mandelgave. Og hvem ved?

Mon ikke der også i år bliver sunget et par julesange, som det sig hør og bør? Måske vil der også være et par muntre indslag for børn og barnlige sjæle. I lighed med tidligere sluttes der af med en lille pakke-konkurrence for børn og voksne.  De, som vil deltage i dette, skal medbringe en gave til omkring 20 - 25 kr.

Pris: 70 kr. for voksne. Børn 4 -12 år halv pris.

Tilmelding tlf. 6167 2800, kulturcafe@saralystkirken.dk eller på listen, der er lagt frem i Kulturcaféen.