Årsmøde og årsfest

Også i år har vi afsat en lørdag til at fejre Årsfest, det sker lørdag den 29. februar. Dagen begynder med årsmøde kl. 15.00. Her ses der bl.a. tilbage på året, der gik, med beretninger og tilbageblik, men blikket vendes ikke mindst mod det indeværende år og fremtiden. På årsmødet vælges kirkens ledelse – eller menighedsrådet, som det hedder. Her træffes afgørelser om økonomien; og mange af de tiltag, som vil præge kirken i den kommende tid, vil blive besluttet her. Kirken er selv ansvarlige for at føre det, det besluttes, ud i livet og menighedsrådet ser frem til, at mange deltager og derved både tager ejerskab og sætter deres præg på kirkens fremtid. Hele familien kan deltage, da der er tilbud om underholdning til børnene. Alle er velkomne på årsmødet! Det er dog kun kirkens ”medlemmer”, som har stemmeret. Efter årsmødet fortsætter aftenen med god middag og et glas vin/sodavand kl. 18 samt forskellige former for underholdning, overraskelser og hyggelige indslag.

Tidspunkt:
Lør, 29. Feb, 15:00 - 21:00