Saralystkirkens Vennecafé

Billedresultat for kaffehygge ældre

Vi mødes den første tirsdag i hver måned i en atmosfære, hvor man kan slappe af og være blandt venner, hygge sig sammen med andre og i øvrigt bare være sig selv.

At det er en hverdagseftermiddag betyder naturligvis, at de fleste af deltagerne sandsynligvis vil være pensionister, førtidspensionister og efterlønnere, men andre er også meget velkomne til at være med. Vennecaféen er for alle, der har tid, lyst og mulighed for at være med.

Ud over kaffe/te og kage, som kan købes, vil der almindeligvis blive budt på en eller anden form for underholdning i form af et foredrag, spil, sport, sang og musik.

Programmet udarbejdes for et halvt år ad gangen og findes, udover her på hjemmesiden, som en folder i kirken.

Tidspunkt: Første tirsdag i hver måned kl. 14.00

Tirsdag den 4. februar: Ole Bering viser en god kristen film

Tirsdag den 3. marts: John Lorenzen, Saralystkirkens præst, besøger Vennecaféen

Tirsdag den 7. april: Hanne Horsager fortæller om sit liv og sin opvækst på Mols.

Tirsdag den 5. maj: Kristian Braüner, Plejehjemsleder, taler om diakoni m.m.

Tirsdag den 9. juni: Sommerafslutning med udflugt. Tid og sted bekendtgøres senere.

Tidspunkt:
Tir, 4. Feb, 14:00 - 16:00