Har du brug for at tale med nogen?

Vi står midt i en Coronakrise som i den grad påvirker os alle.

Det, der kan blive rystet af corona-pandemien, er den tillid, vi hidtil har haft til den verden vi kender, til sundhedsvæsnet og til staten i det hele taget.

Vi ved ikke hvor vi står. Det sidste er vi formentlig klogere på om et par uger, når vi har set, om det er lykkedes at få coronaen nogenlunde under kontrol, om foranstaltningerne har virket, og sundhedssystemet har kunnet klare det.

Har du brug for at tale med nogen, så er du velkommen til at kontakte Saralystkirken, hvor både præst og andre med stor samtaleerfaring stiller sig til rådighed.

Se invitationen her

Alle har brug for ekstra venlighed nu. Ingen af os har stået i en situation som denne, eller noget der bare minder om det. Vi er stålsat på at være til stede for hinanden i denne tid.

Du er meget velkommen til at kontakte Saralystkirken – også selvom du normalt ikke ringer til os, så vil vi hjælpe med at finde en du kan tale med.

Det er naturligvis gratis.

Send en mail til info@saralystkirken.dk