PULS-aften

Velkommen til PULS aften tirsdag den 24. november kl. 19.00-20.30. Denne aften mødes vi på zoom via dette link. Disse aftener er for med tilknytning til Saralystkirken, og er altså ikke kun for medarbejdere. Det er en aften, hvor vi tager pulsen på kirken, så derfor er alle hjertelig velkommen til at deltage

Vi glæder os over at Saralystkirken er en tværgenerationelkirke, og netop dette vil vi bl.a. sætte i spil og tale om denne aften. Det er en kæmpe styrke for en kirke at have flere generationer under samme tag, vel og mærket hvis alle trives med det. Noget tyder på at vi som fællesskab lykkes rimeligt godt med det. Det vil vi gerne styrke endnu mere, derfor håber vi at flere generationer vil deltage denne aften. Derudover vil der også være en samtale og et fokus på smågrupperne i menigheden.

Normalt starter vi med at spise sammen, men den sætter corona så en begrænsning for. Velkommen til en PULS-aften, hvor vi tager pulsen på fællesskabet i Saralystkirken.