Gudstjenesten er tilbage!

Så kom de endelig – de ændrede retningslinjer for kirkerne. Vi har ventet med spænding!
Den glædelige nyhed er, at vi igen kan fejre gudstjeneste med fællessang uden en tidsbegrænsning på 30 minutter, og hvor det ikke længere er nødvendigt med tilmelding. Og så kan vi igen drikke en kop kaffe efter gudstjenesten. Der er meget, vi kan være glade for - det er rigtig godt!

Afstandskravet er nedsat til 4 m2 pr. person ved sang. Det betyder i store træk, at gudstjenesten kommer til at ligne sig selv :-)

Børne- og Betweenkirken kan også mødes, og de vil, når vejret tillader det, mødes udendørs som de sidste par søndage.

Ankommer du sammen med flere end to andre, bedes I venligst benytte indgangen bagerst i kirkesalen.

Der skal stadig benyttes mundbind ved ankomst og når vi går rundt i kirken, men ikke når vi sidder ned. Ligesom der naturligvis fortsat er fokus på at spritte hænder.

Søndag den 25. april glæder vi os til at byde velkommen til den første almindelige gudstjeneste i 2021! Vildt nok, at der skulle gå så lang tid, men nu er vi klar!