Kirkelejr 2022

Kirkelejren 2022 er årets måske vigtigste weekend, en weekend sammen med hele den store kirkefamilie. Kom og vær en del af det gode fællesskab! Så det er med stor begejstring og glæde at vi kan invitere dig/jer på Kirkelejr!

Det bliver en fantastisk weekend for alle generationer, hvor vi skal hygge max, nyde naturen og roen og sammen have en oaseoplevelse af åndelig opfyldning.

Vi ved fra tidligere år, at denne weekend er helt unik! Det er noget fantastisk givende og godt over at være sammen alle generationer på kryds og tværs i en weekend. Derfor skal DU og din familie selvfølgelig med! En weekend du ikke må gå glip af!

Det er godt at være kirke sammen på tværs af generationer!

Tema for lejren: Helligånden - behovet for Guds kraft i livet.

Vi har brug for Helligånden i vores liv. Ingen menighed og ingen kristen kan bevare sin sundhed eller nå til modenhed uden at leve i Ånden og lade sig lede af ham, og vi inviteres til at træde ind i et nærmere forhold til Kraften fra det høje. Hvordan ser det ud i praksis? Det kommer årets Kirkelejr til at handle om.
I år har vi inviteret Svend-Axel Conrad med som underviser. Han medvirker både lørdag formiddag og aften.

Han bor til daglig i Mariager, men arbejder bl.a. med forsoning i Tanzania. Han har stor praktisk erfaring med Helligånden og behovet for Guds kraft i hverdagen. Glæd dig!

Her afholdes lejren: Virksund Kursuscenter - Livøvej 5 - 7840 Højslev.
Lejren afholdes i år på dette skønne og naturrige sted. Lejren er en opgradering på alle fronter!

Virksund Kursuscenter er et flot sted med masser af gode lokaler og 32 værelser, fordelt i 2 og 5 persons værelser. Alle værelserne er med eget toilet og bad.

Medbring:
Bibel, lagen, dyne/sovepose og andet nødvendigt weekendudstyr, samt evt. musikinstrument og/eller spil.

Velkommen på Kirkelejren 2022
En sublim kombination af hyggeligt fællesskab, åndelig oase og påfyldning samt sjov og leg.

Program:

Fredag 16. september

17.00: Ankomst og indkvartering
18.00: Vi spiser, hvad vi hver især har medbragt til det fælles ”kolde / smålune” bord.

19.00: Velkomst, andagt og opstart
19.15: Fredagssjov v/ Aaron m.fl.
20.30: Hyggeligt cafésamvær inkl. Bål og snobrød. Måske nogen sætter gang i et spil, en fælles sang eller giver et nummer?

Lørdag 17. september

7.15 Morgenløbetur (for de løbeglade)

8.00-9.00: Morgenmad

9.10: Vi mødes til flaghejsning

9.30: Formiddagssamlingv/ Svend-Axel Conrad
- Fælles opstart og efterfølgende separat børne- og betweensamling

12.00: Frokost

13.30: Kreativ planlægning af fællesgudstjenesten. Bring gerne noget med hjemmefra til gudstjenesten – noget der minder dig om Helligånden.

15.00: Eftermiddagskaffe

15.30: Fælles på tværs aktiviteter

18.00: Middag

19.20: Vi mødes til flagnedtagning

19.30: Oplæg, lovsang og bøn v/ Svend-Axel Conrad

20.45: Aftenkaffe og kage.

21.15: Aftenbøn i Ternen - stilhed

Søndag 18. september
7.15: Morgenløbetur (for de løbeglade)

8.00-9-00: Morgenmad

9.10: Flaghejsning

10.00: Gudstjenester med nadver

11.00: Rengøring – vi hjælpes vi ad med at gøre lejren fin og ren igen.

12.00: Frokost - måske inkl. spændende rester – og evaluering

13.00: Afslutning ved flaget

Priser:

Voksne 400 kr. // Studerende og jobsøgende 200 kr.

Deltager kun lørdag: Voksne 300 kr. // Studerende og jobsøgende 150 kr.

Børn og teenagere op til 18 år: Gratis

Betaling foregår via MobilePay: 52 40 61 eller ved overførsel til kirkens konto: 2879 - 0804224955 senest den 11. september. Mærket: Kirkelejr 2022. Din tilmelding er gennemført når betalingen er registeret.

Tilmelding: TRYK HER

Økonomien skal ikke hindre nogen i at deltage. Har du ikke mulighed for at betale for lejren, så kontakt en af lejrcheferne og så vil vi som kirkefamilie gerne hjælpe dig økonomisk.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte en af lejrcheferne:

Werner Berle tlf. 28 80 09 92 // Aaron Hurst tlf. 50 11 61 40

Tidspunkt: