BørneGospel koret KOINONIA Kids

Børnegospelkoret er for børn mellem 6-12 år, så er du i denne aldersgruppe og synes det kunne være sjovt at være med, skal du være velkommen.

Vi skal synge en masse fede gospelsange, danse, have det rigtig sjovt og selvfølgelig også lære noget. Vi starter hver gang med saftevand og kage og synger derefter sammen. Vi mødes hver torsdag kl. 16.45-17.50.

Første gang torsdag den 18. august 2016 - og du møder da bare op!

Pris:
Prisen er kun 350 kr. pr. sæson (15 gange) - alt inkl. (sange, forfriskninger, medlemsskab af SBU).

Tilmelding og info:
Ole Bering ob@saralystkirken.dk eller tlf. 2230 8429

Afbudspolitik i Saralystkirkens Musikskole

Elever: Der ydes ikke erstatning ved elevers fravær.

Underviser: Der ydes ikke erstatning ved ét  fravær pr sæson. Ved fravær derudover ydes der erstatningslektioner. Disse aftales direkte mellem elev og underviser.

Afbud meldes direkte til underviseren. Ved underviserens fravær meldes dette direkte til kontaktnummeret på eleven.

Velkommen i Saralystkirkens Musikskole!