Solo klaver

Soloundervisning på klaver

Gør drømmen til virkelighed! Lær at spille klaver. Uanset om du er nybegynder eller rutineret, kan man altid føle, man lige har brug for lidt mere undervisning.

Vil du gerne lære at spille klaver, eller vil du gerne blive bedre, så er dette stedet for dig!!

Der vil både være mulighed for at gå 30 min. eller 60 min. hver uge eller hver anden uge. Dette aftales ved tilmelding. Derudover vil det være muligt at købe enkelte timer, hvis man er usikker på, hvor meget tid der kan afsættes.

Pris for soloundervisning:

Hver uge:
Pris under 18 år: 4300 kr. for et år (32 lektioner + evt. koncerter)
Betaling i tre rater: 1433 kr. - 1. september / 1. november / 1. marts

Pris over 18 år: 4500 kr. for et år (32 lektioner + 2 koncerter)
Betaling i 3 rater: 1500 kr. - 1. september / 1. november / 1. marts

Hver 14. dag
Pris under 18 år: 2300 kr. for et år (16 lektioner + 2 koncerter)
Betaling i 2 rater: 1150 kr. - 1. september / 1. november

Pris over 18 år: 2600 kr. for et år (16 lektioner + 2 koncerter)
Betaling i 2 rater: 1300 kr. - 1. september / 1. november

Prøvetimer/enkeltlektioner:
Pris under 18 år: 300 kr. (50min)
Pris over 18 år: 350 kr. (50 min)

Kopiafgift:
100 kr. pr. år (opkræves ved første ratebetaling)

Tilmelding/binding:

Man tilmelder sig for et helt skoleår af gangen, da det skaber mere ro i undervisningsforløbet både for elev og underviser. Betalingen finder sted i 3 rater. For alle gælder det, at der er en prøveperiode på 8 uger, som strækker sig over den første betalingsrate, dvs. august-november 2017. Efter prøveperioden er tilmelding og betaling bindende for hele undervisningsåret, dvs. til juni 2018.

Afbudspolitik i Saralystkirkens Musikskole

Elever: Der ydes ikke erstatning ved elevers fravær.

Underviser: Der ydes ikke erstatning ved ét  fravær pr sæson. Ved fravær derudover ydes der erstatningslektioner. Disse aftales direkte mellem elev og underviser.

Afbud meldes direkte til underviseren. Ved underviserens fravær meldes dette direkte til kontaktnummeret på eleven.

Velkommen i Saralystkirkens Musikskole!

For mere information eller tilmelding, kontakt:
Daniel Gøtke klaver@saralystkirken.dk eller tlf 51 55 47 10