Gospelkoret KOINONIA

Syng med i et forrygende fedt gospelkor!

Navnet "Koinonia" er græsk og betyder fællesskab. Et åbent fællesskab for alle, der har lyst til at deltage.  Det er netop dét, der er tankerne bag gospelkoret Koinonia.

Der er et kor for:

• Alle fra 18 år og opefter
  • Alle, der elsker at synge gospel
  • Alle - uanset religiøs overbevisning
  • Alle, der gerne vil udfordres musikalsk
  • Alle, der gerne vil være en del af et musikalsk og socialt fælleskab udover det sædvanlige
  • Der prioriterer vores øveaftner og andre koraktiviteter højt (koncerter, events, øvedage, enkelte gudstjenester o.l.)

Gospelkoret Koinonia øver i Saralystkirken, Kirke- og Kulturcenter, onsdag kl. 19.00-21.30. Efterårssæsonen begynder onsdag d. 22. August - velkommen!!

Du kan se mere om os på www.facebook.com/gospelkoretkoinonia

Kontingentet er 450 kr. pr sæson, og for studerende med studiekort 350 kr. pr. sæson. Men du kan frit komme de første tre gange for at prøve, om det er noget for dig.

Gospelkoret Koinonia hører under Saralystkirken arbejde og en del af kirkens musikalske tilbud.  Alle er velkommen til at være en del af koret uanset tilknytning til kirken.

Har du nogle spørgsmål

Er du velkommen til at kontakte Maj-Lis Henriksen på musikskolen@saralystkirken.dk eller tlf 20 64 88 45