Forbøn

Forbøn er et vigtigt og godt tilbud i gudstjenesten.

Der er nogle mennesker som har specielt hjerte for at bede for andre.Vi opbygges både ved selv at bede, og ved at andre beder.

Ved gudstjenesterne kan man som regel finde forbederne bagerst i den store sal, , hvor de står til rådighed for forbøn under nadveren samt i afslutningen af gudstjenesten. Der er næsten altid mulighed for forbøn i forbindelse med en gudstjeneste. Her kan man nævne ens bekymringer for en af forbederne, der af kirken er blevet betroet denne vigtigte opgave. Vedkommende vil så bede med én. Sommetider kan en forbeder under forbønnen føle sig inspireret til at citere et vers fra bibelen, eller måske have en profeti. Forbedere har selvfølgelig tavshedspligt.

Har man brug for mere end en enkelt samtale med forbøn kan man henvende sig til kirkens præster, som vil henvise til personer som kan hjælpe via et rådgivningsforløb.

Mulighed for at få forbøn - online
Såfremt du har behov for at få én til at bede for dig uden for søndagsgudstjenesten, er der nu mulighed for at kontakte nogle forbedere som stiller sig til rådighed.

Det drejer sig i første omgang om følgende:

• Vibeke og Knud Aage Møller, tlf. 86 91 14 31
  • Mogens Pedersen, tlf 86 16 24 25
  • Karen Henneberg, tlf. 22 39 01 22 (ring og SMS)